Linkedin for fødevarebranchen! Find varerne, få informationen.

Indkøber i detailkæde? Foodservice? Specialbutik? Restaurant eller storkøkken? Så er du kommet til det rigtige sted. Spar tid og få overblik over nye og spændende produkter på markedet. Vi har gjort det let for dig som indkøber - og du kan helt gratis oprette dig på Fooducer.Find varen mellem 12000+ produkter

Vi samler produkter fra nær og fjern, og fra stor og lille. Find klassikeren eller det helt nye på markedet. Brug søgesidens funktioner og filtrer for at specificere din søgning.


Alle informationer på ét sted

Få både direkte adgang til de lovpligtige produkt stamdata og nødvendige logistikdata, som skal bruges for at kunne samhandle. Få samtidig også de gode historier om produkternes tilblivelse og fotos, som kan genbruges i markedsføring i forbindelse med kampagner, information til salgsfolk m.m.


Forespørg med det samme

Finder du noget interessant, kan du med ét klik forespørge om mere information og få direkte kontakt med producenten eller leverandøren. Finder du ikke det, du søger kan du også sende en forespørgsel ud på Fooducer til samtlige potentielle leverandører.


Spar administration med ét system

Som de eneste tilbyder vi en unik løsning, der både sikrer korrekte stamdata i alle systemer og et brugervenligt og tidsbesparende ”one touch point” der 2-vejs integrerer med GS1 Trade Sync samt med en API til dit ERP system og din webshop. Derved bliver dine produktdata opdateret direkte fra kilden.

Her kan du se hvad folk syntes:

Det er her:

Peter Mårtensen, Möllans Ost

”Noget som normalt tager meget tid er at udarbejde er produktark med korrekt artikelinformation og få det ud til kunderne. Med Fooducer sparer jeg tid og penge"

Poul Larsen, HKI

”Fooducer er en platform med stort potentiale. Her kan man dele historien om produktet og opfylde de lovmæssige krav på en gang, det gør det let og vi sparer en del tid ”

Priser

Det er GRATIS at oprette sin virksomhed på Fooducer, søge og finde produkter. Du betaler abonnement når du skal oprette, overtage eller sende produktdata eller trække excel filer ud af systemet.

Se prislisten

Er du klar til at prøve Fooducer?

Lad os hjælpe din forretning i dag!

Opret gratis bruger nu

eller ring til os på +45 71 99 90 59