For at du skal få mere tid til det, der skaber værdi!

Linkedin for fødevarebranchen! Hold kontakten, del og modtag dine data og administrer alle dine produkter i ét brugervenligt system. Vær compliant- altid!Få​ ​bedre​ ​salgsmateriale

Glæd både sælgere og kunder med bedre produktblade med den nødvendige data og salgsinformation. Ved at overtage produktinformationer fra jeres leverandører, vil I også automatisk få leverandørens salgstekster med på jeres produktblade, webshop etc.


50%​ ​besparelse​ ​på​ ​omkostninger

Fooducer er skabt af fødevarefolk, med det hovedformål, at det skal være lettere at arbejde i fødevarebranchen. Via Fooducers brugervenlige system kan du administrere produktdata på den halve tid.


Bliv synlig

Offentliggør dine produkter på Fooducers søgeside, denne besøges af ca. 600 indkøbere både fra foodservice, detail, deli og industrien.


Spar administration med ét system

Som de eneste tilbyder vi dig en unik løsning, der både sikrer korrekte stam- data i alle systemer og et brugervenligt og tidsbesparende ”one touch point” der 2-vejs integrerer med GS1 Trade Sync samt med en API til dit ERP system og din webshop.


Kommuniker nemt

Opdatér automatisk kunder om produktændringer og nyheder vha. notifikationer , send chatbeskeder og kommunikere nemt med dine kunder - én til én eller til en gruppe.

Sådan siger producenterne om Fooducer

Jan Elmelund, Økoladen

"Her er en rimelig nem måde at oprette produkter og derefter aktivere dem på GS1 Vi kan bruge de registreringer vi foretager på Fooducer som en slags internt katalog hvor vi på et sted og kun et sted, samler alle oplysninger om et givent produkt. Det er en stor administrativ lettelse"

Mette Rem, Det italienske køkken

"Fooducer skaber værdi for os på flere fronter. Vi kan både oprette og sende produktdata direkte til GS1. Samtidig får vi automatisk produktark, som vi har brug for til vores salg."

Priser

Det er GRATIS at oprette sin virksomhed på Fooducer, søge og finde produkter. Du betaler et abonnement når du skal oprette, overtage eller sende produktdata eller trække excel filer ud af systemet.

Se prislisten

Er du klar til at prøve Fooducer?

Lad os hjælpe din forretning i dag!

Prøv Fooducer gratis nu

eller ring til os på +45 71 99 90 59