For at du skal få mere tid til det, der skaber værdi

Linkedin for fødevarebranchen! Hold kontakten, del og modtag dine data og administrer alle dine produkter i ét brugervenligt system. Vær compliant- altid!50%​ ​besparelse​ ​på​ ​omkostninger

Fooducer er skabt af fødevarefolk, med det hovedformål, at gøre det lettere at arbejde i fødevarebranchen. Via Fooducers "tailormade" og brugervenlige system kan du administrere produktdata på den halve tid!


Spar administration med ét system

Som de eneste tilbyder vi dig en unik løsning, der både sikrer korrekte stamdata i alle systemer og et brugervenligt og tidsbesparende ”one touch point” der to-vejs integrerer med GS1Trade Sync samt med en API til dit ERP system og din webshop.


Opnå​ ​bedre​ ​datakvalitet

Du kan selv oprette dine varer eller vælge at lægge data-ansvaret ud til dine leverandører. I begge tilfælde frigiver det både ekstra ressourcer og sikrer bedre datakvalitet. Du kan samtidig nemt sende data videre til dine samarbejdspartnere og være tryg ved, at den høje datakvalitet sikres ved videregivelse.


Få​ ​bedre​ ​salgsmateriale

Glæd både sælgere og kunder med bedre produktblade med den nødvendige data og salgsinformation. Ved at overtage produktinformationer fra jeres leverandører, vil I også automatisk få leverandørens salgstekster med på jeres produktblade, webshop etc.


Få synlighed

Markedsfør dine produkter på Fooducers søgeside, så de altid er søgbare og synlige for de ca. 600 indkøbere fra foodservice, detail, deli og industrien, som bruger Fooducer søgeside.


Kommunikér nemt

Kommunikér nemt med alle samarbejdspartnere!
Opdatér automatisk kunder om produktændringer og lancering af nyheder vha. notifikationer. Send chatbeskeder - én til én eller til målrettede grupper.

Sådan siger vores kunder

Der er flere måder at bruge Fooducer på, hvorfor at værdien også er forskellig fra bruger til bruger. Hvad vil du have forbedret i din forretning?

Peter Mårtensen, Möllans Ost 

”Noget som normalt tager meget tid er at udarbejde er produktark med korrekt artikelinformation og få det ud til kunderne. Med Fooducer sparer jeg tid og penge"

Poul Larsen, HKI

”Fooducer er en platform med stort potentiale. Her kan man dele historien om produktet og opfylde de lovmæssige krav på en gang. Det gør det let og vi sparer en del tid”

Er du klar til at prøve Fooducer?

Lad os hjælpe din forretning i dag!

Prøv Fooducer gratis nu

eller ring til os på +45 21 99 06 81