Din digitale indkøbsassistent! Find varerne, få informationen.

Strategisk indkøber i detailkæde? Foodservice? Specialbutik? Restaurant eller storkøkken? Så er du kommet til det rigtige sted. Spar tid og få overblik over nye og spændende lokalt producerede fødevarer på markedet. Vi har gjort det let for dig som indkøber - kom igang helt gratis med din digitale indkøbsassistent - Fooducer.Find varen mellem 12000+ produkter

Vi samler produkter fra nær og fjern, og fra stor og lille. Find klassikeren eller det helt nye på markedet. Brug søgesidens funktioner og filtrer for at specificere din søgning.


Alle informationer på ét sted

Få både direkte adgang til de lovpligtige produkt stamdata og nødvendige logistikdata, som skal bruges for at kunne samhandle. Få samtidig også de gode historier om produkternes tilblivelse og fotos, som kan genbruges i markedsføring i forbindelse med kampagner, information til salgsfolk m.m.


Forespørg med det samme

Finder du noget interessant, kan du med ét klik forespørge om mere information og få direkte kontakt med producenten eller leverandøren. Finder du ikke det, du søger kan du også sende en forespørgsel ud på Fooducer til samtlige potentielle leverandører.


Spar administration med ét system

Som de eneste tilbyder vi en unik løsning, der både sikrer korrekte stamdata i alle systemer og et brugervenligt og tidsbesparende ”one touch point” der 2-vejs integrerer med GS1 Trade Sync samt med en API til dit ERP system og din webshop. Derved bliver dine produktdata opdateret direkte fra kilden.

Her kan du se hvad folk syntes:

Det er her:

Peter Mårtensen, Möllans Ost

”Noget som normalt tager meget tid er at udarbejde er produktark med korrekt artikelinformation og få det ud til kunderne. Med Fooducer sparer jeg tid og penge"

Poul Larsen, HKI

”Fooducer er en platform med stort potentiale. Her kan man dele historien om produktet og opfylde de lovmæssige krav på en gang, det gør det let og vi sparer en del tid ”

Er du klar til at prøve Fooducer?

Lad os hjælpe din forretning i dag!

Opret gratis bruger nu

eller ring til os på +45 21 99 06 81